Tilfredse kunder er lige os

Vi ser os selv som dygtige håndværkere, der kan holde kunden i hånden hele vejen. Vi rådgiver uvildigt, planlægger den valgte løsning og sørger for, at tidsplanen holder. Det er bedst og billigst i det lange løb...

Rådgivning & SparRing


For langt de fleste virksomheder er IT-systemerne kritiske og vigtige for virksomhedens evne til at udvikle sig. Derfor er det vigtigt at systemerne understøtter virksomhedens forretningsbehov og dermed kan udnyttes optimalt af medarbejderne.

Vores team af seniorkonsulenter har erfaring med at se nye muligheder og rådgive omkring optimering. Bl.a. på baggrund af deres færden i mange forskellige typer virksomheder og IT-miljøer.

At udnytte nye muligheder kræver også gennemførsel og planlægning af forandringer og optimeringer.
Vores konsulenter  er erfarne og ofte certificerede indenfor bl.a. rådgivning, projektledelse og IT-forretningsprocesser.

Således har de fleste af vores konsulenter selv ledelseserfaring og forstår ledelsens behov for anvendelig sparring og støtte.

Xtracon A/S

Hersegade 18
4000 Roskilde
+45 46 35 09 02
support@xtracon.dk

ITHECO IT A/S

Industrivej 1
4200 Slagelse
+45 70 270 650
support@xtracon.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.